Gyakori hasmenés. Mitől lehet?
Az a bajom, az esetek majdnem felében hasmenésem van, nem rendes székletem. Ez a probléma már lassan 3 hónapja tart, ugyanis az érettségin eléggé stresszes voltam és először az váltotta ezt ki. Azóta pedig változatlan a helyzet. Ha eszem valami nehezebben emészthetőt vagy rostosat, akkor evés után 10 perccel már érzem, hogy hasmarsom van és kijön belőlem minden. Elmentünk vérvételre, nem állapítottunk meg semmi fertőzést. Elküldtek mindenféle ultrahangra és allergiavizsgálatra, de ott is negatív lett minden. Egyedül tejallergiám van, de ezt már régóta tudom. Idegesít ez a problémám, mert ha nem vagyok itthon, akkor nem is merek enni, nehogy utcán vagy valahol kínos helyen jöjjön rám a hasmenés. Van, hogy 2-3 napig csak pár falatot eszem, mert nem merek többet, mivel olyan helyen vagyok. Járok diákmunkára is, és akkor van az első étkezésem, amikor délután 3-4 körül hazaérek. Teljesen fel van borulva az életem, folyamatosan csak fogyok, fogyok, fogyok. Szedek Normafloret, vitaminokat, hasfogó teákat,de nem sokat használnak. Egy ideig gyógyszereket szedtem, de a májamat se szeretném szétszedni. Aztán széntablettát, de akkor meg egy hét után hashajtót kellett bevennem, mert székrekedésem lett tőle.. teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lehet ez, egyáltalán el fog-e múlni. Egyre idegesebb kezdek lenni, mert lassan elkezdődik az egyetem is, ahol ez a probléma talán még súlyosabb lesz, ha nem múlik el. Mitől lehet ez?? Jövőhéten megyek egy egy hetes kivizsgálásra a kórházba, ahol alaposabban megvizsgálják a problémámat, de félek, hogy ez se fog semmit se kimutatni. Amúgy ez ilyen pszichológiai vizsgálat lesz főképp. Tehát minden nap 2-3 órát pszichológussal fogok beszélgetni, de úgy érzem, nincs semmiféle lelki problémám - ezt leszámítva.
Szerintetek mi lehet ez??? Teljesen kétségbe vagyok esve :(
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!