Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti féltek az Ebola egyre...

Ti féltek az Ebola egyre nagyobb terjedésétől?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 21:08
 1/6 anonim válasza:
56%
Nem, mi már eltüzeltük a kutya ólat. hiszen az eb óla veszélyes ...
2014. aug. 12. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 12. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem. Illetve még nem.

Amíg nem lesz újra egyetem és nem találkozok naponta többszáz emberrel, addig nem. Utána nem tudom mi lesz. Talán egy helyi, afrikai járvány lesz, és itt nem terjed el.

2014. aug. 12. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ahogy a WHO eddig kezelte a helyzetet eléggé.
2014. aug. 12. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme félni? Félelemmel nem lehet kivédeni .

Elég közeli időben volt már kergemarhakór, HN1,lépfene, miegymás.Az emberiség meg valahogy még itt van.

2014. aug. 12. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

nem, mivel mi civilizált emberek módjára tudunk viselkedni, ott, ahol terjed az ebola, meg nyers devnevért esznek, gázolnak a mocsokban, össze vissza ölelgetik csókolgatják a beteg hozzátartozóikat, mert egyszerűen iskolázatlan buta emberek(nem tehetnek róla tudom) akik nem képesek felfogni, hogy ezzel aláírják a halálos ítéletüket...

az afrikai betegellátó intézmények többségének higiéniájáról, + arról, mennyire szabadon értelmezhető azokban a romos szellős épületekben a karantén, arról ne is beszéljünk...

2014. aug. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!