Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Utálom ezt az érzést mit...

Utálom ezt az érzést mit tehetnék ellene? (adrenalin)

Figyelt kérdés
Amikor felidegesít valaki, vagy kötekszik vagy izgulok vagy félek, akkor állandóan felgyülemlik bennem és a pulzusom felmegy az egekbe, de mindíg magamban tartom, talán kikéne engedni? Vajon ha valaki kötekszik annak is így van? Mert az adrenalin hihetetlen erőlöketet tud adni az embernek de ez az érzés áááh nagyon rosz
2010. jan. 13. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Valami sporttal. neme is van ilyen, napi 400 beteggel kontaktálok és gyakran kötekednek, ugyanezt érzem. Próbálj meg mélyeket lélegezni és elengedni a rossz érzéseket. Mert így később gyógyszeres nyugtató kell, ami nem jó....
2010. jan. 13. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Sportolok: Sokat edzek + néha focizok hobbiszinten
2010. jan. 13. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Jah és ezekbe már beleszoktam, mert edzéseknél nem nagyon megy magasra a pulzusom, de az adrenalin ilyen helyzetekben amiket fent leírtam szinte azonnal előugrik
2010. jan. 13. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

az adrenalitól megy fel a pulzusod

viszont méregetned kéne, hogy normálban mennyi a pulzusod, meg a vérnyomásod. A magas pulzus a magasvérnyomás egyik tünete. Tönkreteszi a szivet. Főleg figyelj oda, hogyha sportolsz is.

Próbálj meg relaxálni néha,egyedül lenni, csendben, kicsit ellazulni.

első válaszoló :) eü-s

2010. jan. 13. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Pulzus: 62 Vérnyomás : 103 16 vagyok
2010. jan. 13. 18:24
 6/6 anonim válasza:
Vmi keményebb sportal próbálkozz.. pl. box :) bírkózás.. ahova ténylegesen erő kell :)
2010. jan. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!