Lesz tőle valami bajom ha 60-65° -os vizben furdok?
A normál testhőmérséklet 35-36°C, ennek majdnem a kétszeresében fürdeni életveszélyes. Nem hiszem, hogy 60-65°C-os lenne, talán az 40-45°C hihetőbb, de az is káros az egészségre. Elsődlegesen a test túlhevülésétől kell tartani (40°C-os lázba már bele lehet halni, ha nem kezelik (hűtés, folyadék-utánpótlás)).
Szóval a mazochizmus jó dolog, csak nem szabad belehalni.
a furdokben vannak 40°-os vizek, amibe lazan belehet menni. De ebben mar ha beleraktam a bokamat, akkor egetett hogy alig tudtam ott tartani, sot mar a kormom alatt is csipett de aztan ki-be vettem a labamat, es szep lassan belemerultem
a bojler irja a hofokot hogy 60-65 max, es nem engedtem hidegvizet. Egyebkent ennel az volt a durvabb amikor veletlen fozes kozben ram borult a forrt viz, amugye 90° korul van..de csak 1dl kb, de azthittem hogy meghalok, na az volt a forro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!