Körömgombára ez jó megoldás szerintetek?
A nagylábujjamon a körmöm a vége felől kezdett befehéredni, vastagodni, vágásakor apró morzsalék esik ki alóla, tipikus gombafertőzés, amit nem tudom hol szedhettem össze, de még az elején meg akarom fogni!
Gyógyszert mllőzném, ellenben alaposan utánaolvastam és az ecetet, valamint az ezüstkollaid oldatot sokan dicsérték.
Most jelenleg egy fél zsebkendőt aztattam be ecetbe és ezüstkollaid oldatba, azt a lábamujára rácsavartam, majd egy eü. gumikesztyü (nagyon vékony) ujját levágtam és ráhúztam a lábujjamra. Bízok benne, hogy a benne lévő átitatott zsebkendő megteszi jótékony hatását.
Természetesen nem egyszeri alaklommal, hanem napi szinten használnám, amíg el nem múlik.
Szerintetek hülyeség, vagy más is próbálta ezt a módszert? Iletve vajon mennyi ideig érdemes rajta hagyni, 1-2 órát, vagy egész éjszaka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!