Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idegi eredetű hasmenésre...

Idegi eredetű hasmenésre valami tipp?

Figyelt kérdés
Most megyek egyetemre, nagyon ideges vagyok, már 1-2 hete megy a hasam is, enni se igazán tudok rendesen emiatt. 6 kg-t fogytam, és még csak augusztus eleje van. Próbálkoztam nyugtató teákkal, illetve szén tablettával, de ezek se segítenek igazán, ugyanúgy görcsben áll a gyomrom, ha szeptemberre gondolok. Valami tanácsot tudnátok adni? Kezdek lelkileg és fizikailag is kikészülni ettől a folytonos idegeskedéstől.. :( 19/f
2014. aug. 8. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Emiatt nem kell idegeskedj. Nagyon jó lesz az egyetem hidd el. Életed legjobb évei lesznek, mondom ezt úgy, hogy most fogok végezni és nem könnyű szakra járok. Biztosan félsz valamitől, ami miatt folyamatosan ezen filózol és ettől leszel ennyire ideges. Gondolj az egyetem jó oldalára. Itt tényleg fel fogsz nőni, végre igazából felnőttnek fognak tekinteni, lesz egy csomó új ember, akivel megismerkedhetsz, új barátokat szerezhetsz. Annyi élményben lesz részed, ha fogsz járni bulikra, ha nem, hogy el sem tudod képzelni. Tök normális dolog, ha az ember fél, de mondom próbálj a jó dolgokra koncentrálni és arra gondolni. Ha ez nem megy, akkor tudom még ajánlani a futást vagy egyéb sporttevékenységet, ami kikapcsol és nem gondolsz arra a valamire az egyetemmel kapcsolatban, ami ezt váltja ki. Az egyetemtől nem kell félni! :)
2014. aug. 8. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Fizikai munka, és sport. Ne rágódj otthon ülve!

Sok sikert!, minden rendben lesz.

2014. aug. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!