Lábszag ellen mi a legjobb praktika?
Nyáron is balerinacipőben járok, mert csúnyák a lábujjaim. Indulás előtt mindig lábat mosok, utána pedig NaturLand hintőport teszek a talpamra és a lábujjak közé, illetve a cipőmbe. De ez sem ér semmit, pár óra múlva ugyanúgy érzem a lábszagot, ha leveszem a cipőmet. :(
Van esetleg valami tippetek?
Nem tudom, konkrétan mit értesz balerinacipő alatt. Ha teljesen zárt (a cipő orra is), az sem gond, csak legyen valódi bőr. Ellenkező esetben csinálhatsz akármit, nem tűnik el a szag. Én csak valódi bőrt vagyok hajlandó hordani, azóta nincs gondom a lábszaggal. Vannak olyan cipők is, amik zártak, de lyukacsosak, azok jobban szellőznek, mint pl. ez itt:
De ezt konkrétan nem ajánlom, mert ez nem bőr. Legyen kívül-belül valódi bőr a cipő, borsosabb az ára, de megéri.
Ami nekünk bevált,az a szódabikarbóna.Hidd el,ha valaki,hát én tudom,mi az a lábszag. A párom lába olyan volt évekig,mint a rohadt karalábé. Bármilyen tuzi cipőt és zoknit hordhatott.Aztán egy este láttuk a Barátok Közt-ben,hogy Vili bá' ezt használja.
Nyugodtan vegyél egy zacskóval (kb 80 Ft),nem nagy beruházás. Szórj a cipődbe egy keveset (kb 1 teáskanálnyit) és soha többé nem érzed a kellemetlen szagokat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!