Ez valami súlyos betegség (újra)?
Figyelt kérdés
2éve műtöttek agydaganattal, azóta ha beteg vagyok mindig parázok, hogy lehet daganatom van, csak máshol vagy valami halálos betegségem. szóval 2-3hete azzal kezdődött, hogy ettem utána rosszul voltam , és hánytam, lázas lettem, utána napokig fájt a gyomrom, hányingerem volt, nem tudtam enni, csak zöldséget-gyümölcsöt száraz kaját. Utána jó volt (gondoltam ezt) . Erre tegnap estétől megint olyan furcsa a gyomrom , émelyeg, fáj, hányingerszerű érzet.
Remélem nincs daganatom, vagy egyéb halálos kimenetelű betegség. 22évesen. nem igaz.
2014. aug. 6. 22:06
1/4 A kérdező kommentje:
ja és emiatt jóval kevesebbet is eszek, mint amennyit tudnék/kéne .
2014. aug. 6. 22:07
2/4 anonim válasza:
Nézd, nem lehet tudni. Viszont a helyedben elkezdenék minden nap zöldség és gyümölcs turmixokat fogyasztani. További tippek: egy evőkanál bio lenmagolajat igyál meg minden nap, ha nagyon nem bírod az ízét akkor keverd joghurtba. Zöldség turmix recept, hozzávalók: 2 répa, fejes saláta és általad választott más salátafajták pl:rukkola, spenót levél, sok citrom karika, , fokhagymagerezdek tetszés szerint, petrezselyem vagy bazsalikom, 1 alma. Ezeket mosd meg majd rakd a turmix gépbe. A répát , almát csak mosni kell, pucolni nem, a citromnak szedd le a héját és anélkül tedd a turmixba. Ezután felöntöd vízzel kb a közepéig a zöldségeknek. Végül leturmixolod és a pépes részt leszűröd. Az így megmaradt folyadékot megiszod. Ha csak lassanként megy, tedd be a hűtőbe így mindig hozzá tudsz nyúlni és kortyolgatni belőle. Fel kell töltened a szervezeted minél több vitaminnal.
3/4 A kérdező kommentje:
nem nagyon eszek zöldségeket gyümölcsöket egyébként.
2014. aug. 6. 22:34
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy gyomorrontás, vagy valami vírus. Diétázz picit, egyél száraz ételt, főtt krumpli, kamilla tea jó hányás esetén, megnyugtatja a gyomrot. de jó a gyömbér tea is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!