Hogyan vezessem le a feszültséget?
Engem egy kiadòs recskázás jól megnyugtat.
A vagdosással sürgősen fordulj pszichológushoz. Ez nem játék.
Vannak feszültséglevezetős labdák:
Jók, mert bárhova magaddal tudod vinni, és nagyon jó nyomkodni;)
Az az igazság, hogy amíg olyan helyzetben vagy, hogy úgy érzed szükséged van rá, mert feszült vagy addig minden lósz.ar meg esti fény... Mert mindig jönni fognak helyzetek amikor úgy érzed szükséged van erre. Ezen kell változtatnod. Persze senkinek nem stresszmentes az élete, de lehet azt kezelni ha olyan mértékű, tehát a stresszhelyzeteket kell megszüntetni. Illetve természetesen a levezetés módját. A stresszlabda egyébként nagyon jó, imádom :D
Én is voltam ilyen helyzetben, habár nekem senki nem tudott róla, és azzal, hogy változott az életem/környezetem, jobb lett, kevesebb volt bennem a feszültség így nem is volt szükségem arra, hogy bántsam magam. Anélkül, hogy különösebben megszenvedném simán abbahagytam. Remélem neked is sikerül!
zene bedug fülbe, hangerő maxra. (zene be, világ ki)
sosem értettem, hogy miért jó az önvagdosás.
Hány éves is vagy?
Én is ezzel küzdök de vagy káromkodással vagy verekedéssel de az se segít ha valami játék akkor a gépet verem. Én is vagdostam magam de depressziós voltam.Nekem is vannak hegek de már megszoktam de ne vagdosd magad mert ha elvágod az eredet neked annyi ott halsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!