Csokifüggő vagyok, minden nap eszek csokit. Árhat ez valamely szervemnek, lehetnek káros hatásai?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 14:54
1/12 anonim válasza:
szia,
én is az vagyok, de én szinte CSAK CSOKIT ESZEK,semmi mást!
S igen árthat,nekem már nagyon magas a vércukorszintem,cukorbetegeké válhatunk.Nem fog megfelelően működni a pajzsmirigyünk,megvakulhatunk..stb.. :(
Bár ha naponta eszel,de kis mennyiségben az nem gáz:)
2/12 anonim válasza:
szerintem semmi baj nem lehet tőle:)én is függő vagyok, de nagyon:D állítólag napi 1-2 kocka csoki nagyon egészséges, felszabadítja a boldogsághormonokat:)igaz én többet eszem ennél, mert nem bírom ki:)
3/12 A kérdező kommentje:
én valahogy olyan jól érzem magam tőle,olyan jó elmajszolgatni egy kis csokit egy egy étkezés után,általában egy táblával eszem meg egy nap,de van mikor nem kívánom annyira és akkor elég néhány kocka is.
2010. jan. 12. 15:07
4/12 anonim válasza:
Énis igy vagyok vele de mást is eszek : ♥♥♥♥♥Kit kat ♥♥♥ ♥♥♥ Sport szelet ♥♥♥ :D:D
5/12 anonim válasza:
Egyél 70%-os kakaótartalmú csokit. Az állitólag még egészséges is:D Bár sajnos nem olyan finom (szerintem)
6/12 A kérdező kommentje:
azt is szoktam,mindenfélét szeretek :))Lassan megalpíthatom a Gombóc Artúr fanklubbot :))
2010. jan. 12. 15:12
7/12 anonim válasza:
ja :D és amúgy látszik rajtad h sok csokit eszel?
8/12 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, évente egyszer ha vágyom némi csokira.(Akkor is csak étcsokira.) Cserébe imádom a sört,meg a zsíros sajtokat. Ezek pedig károsabbak a csokinál szerintem.
9/12 A kérdező kommentje:
52 kilósan,ugyan már :)),sőt szeretném ha látszana...
2010. jan. 12. 15:20
10/12 anonim válasza:
na akkro jó,sztem nem lesz gáz;)
csak eggyél mellé mást is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!