Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyógytestneveléssel kapcsolatb...

Gyógytestneveléssel kapcsolatban sürgősen valaki?

Figyelt kérdés
Tegnap jártam az ortopédián az orvos II.B-s gyógytestnevelésre küldött, ami ugye azt jelenti, hogy a rendes tesiórákon nem vehetek részt, az lenne a kérdésem, hogy valaki eltudná mondani hogy ez hogy működik, hol lehet ilyenre járni, ott adnak igazolást, és milyen gyakran vannak, illetve bármi ami ezzel kapcsolatos. Fontos lenne! köszönöm
2010. jan. 12. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én is jártam egy évet. Nekem úgy volt, hogy elküldtek a legközelebbi iskolába, ahol volt gyógytesi (van, hogy az adott suliban is van) és hetente kétszer kellett járnom, egyik nap tesire, másik nap úszásra. Kaptam egy kis füzetet, és minden óra végén aláírta a tanár, abba kaptam a jegyeket is, és fél év végén telefonon közlölték a rendes iskolámban a jegyet. Egy-kétszer lehet bűntetlenül hiányozni, de ha olyan a tanár meg is buktathat. Szóval ez szinte ugyanolyan mint a rendes tesi, csak más helyen és időben van.

Van még kérdésed?

2010. jan. 12. 13:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A mi sulinkban nincs gyógytestnevelés, viszont ami az iskola mellett van általános iskola ott igen, de oda nem szeretnék menni nagyon nem szimpi suli.. :S ezért kérdeztem hogy valahova máshova lehetne -e. Neked a gyógytesi suli után van rögtön vagy mikor? Mert az a másik hogy ha hazamegyek és oda visszamegyek annak semmi értelme :S

2010. jan. 12. 14:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyébként annyit mondasz hogy hányadikos vagy?:)
2010. jan. 12. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Huh most elsős egyetemista vagyok, de hányadikban voltam gyógytesin? Azt hiszem, második gimiben.

Nálunk sem volt a suliban gyógytesi, így nekem is a tőlünk nem túl távol lévő általános suliba kellett mennem, de nem volt vészes, mert velem egykorúak is voltak, és olyan (hülyén hangzik) de meghitt, családias volt a hangulat. Először féltem, de aztán nagyon megszerettem.

Azt hiszem, olyan négy vagy három körül voltak az órák, így legtöbbször én hazamentem mert a mindkét suli nem messze van tőlünk, de ha tudtam, hogy tovább kell a suliban lennem, akkor vittem a tesicuccot magammal. Egyévként ha korábban érsz a gyógytesire, nem gáz, addig átöltözöl, és mondjuk házit írsz, vagy viszel egy könyved, és azokat a magányos perceket is élveztem.

20/L az első :)

2010. jan. 12. 14:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Énis most gimis 2.-os vagyok:D
2010. jan. 12. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
És neked miért kell gyógytesire járnod?
2010. jan. 12. 15:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Gerincem miatt "hanyag tartás" és van aki azt mondta h heti 3x kell, kétszer rendes egyszer úszás :S
2010. jan. 12. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hanyagtartás miatt kellett :))

A gyakoriság gondolom tanár függő, vagy nem is tudom. Az embernek normál körülmények között egy héten két tesije van, így a három nekem soknak tűnik, de ha az úszást külön számolják akkor megtehetik.

2010. jan. 12. 17:23
 9/12 A kérdező kommentje:
hát nekünk alapból 3 tesi van egy héten :S
2010. jan. 12. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja, akkor ezért. Hát sok kitartást hozzá, és hidd el jó lesz! :) Majd írj ha belerázódtál, hogy milyen!
2010. jan. 12. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!