Ismeretlen568 kérdése:
Be van gyulladva a nagy lábujjam. Mit csináljam vele?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 10:20
1/3 A kérdező kommentje:
Körülbelül már 1,1,5 hónapja be van gyulladva a lábam. Ugy történt a dolog hogy be volt törve a körmöm a nagy lábújjamon és le szakitottam. Elmentem vele az orvoshoz és azt ajánlotta hogy kenjem Tetran gyulladáscsökkentő kenőccsel. Ez be is vált mindég ment lejebb a gyulladás. Viszont tegnap bele ültem a fürdőkádba és kb. fél órát és megint be gyulladt. Esetleg a forró viztől lehet ?
2014. aug. 1. 10:21
2/3 anonim válasza:
Tegyél rá paradicsomot, hátha az segít. Amikor nekem hasonló problémám volt, ez a módszer bevált. Csak kettévágod a paradicsomot és ráteszed a lábujjadra.
3/3 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam már. Neked hány nap alatt ment le a gyulladás?
2014. aug. 1. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!