Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izületi gyulladásom van vagy...

Izületi gyulladásom van vagy izületi kopásom? A tünetek mire utalhatnak?

Figyelt kérdés

1,5 éve kezdödödött! A bal csipõm,és térdem rettenetesen fáj,fölleg ha kicsit jobban megeröltetem... szúró,zsibbadó érzes olyan mint ha elszoritaná valami! Rendszeresen futottam már sajnos nem birok, mert másnapra olyan fàjdalmaim lesznek hogy a sírás kerülget!! Voltam a körzeti dokimnál,õ elküldött reumatológiára,ortopédiára... de sajnos csak fájdalom csillapitókat kaptam és azt mondták pihentessem, nem vettek komolyan szerintem mert csak 22 éves vagyok vagy mert nem adtam pénzt a zsebükbe!! Voltam röntgenen is,ott az derült ki hogy elvan deformálodva a csipõm...de a háziorvos azt mondta emiatt nem kéne fájdalmaimnak lenni. Szerintem a csipõfájdalmam összefüggésben lehet a térdfájdalmammal!

Izületi gyulladásra gyanakszom,de nem vagyok biztos benne. Az izületi kopás szerintem még igy 22 evesen korai lenne....?!

Külföldön élek jelenleg még 3 hónapom van hátra,addig sajnos semmit nem tudok tenni az ügy érdekébe. Aki érzett valaha hasonlót vagy tudd bármit errõl,kérem szépen írja meg nekem!! Mozgáskorlátozottnak érzem magam.. nem edzhetek és nem csinálhatok azt amit csak akarok mert fáj!!! Mit tanácsoltok?? Ha haza megyek jobb ha magánorvoshoz fordulok?

2014. júl. 30. 23:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!