Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért esett le megint a...

Miért esett le megint a trombocitaszámom 3x-ra 4ezerre? Lépműtét? Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
NYáron kezdődött az egész, akkor 5ezerre csökkent le(140-350ezerig normális), Medrolt kaptam akkor, abbahagytam, októberben visszaesett 9ezerre, most hagytam abba december végén a szteroidot, dec. 21-én 310ezer volt a trombocitaszámom, és most megint 4ezer. Mitől esik le már megint? Nagyon unom már, sose lesz vége ennek? Az orvos mondta hogy nekem valószínűleg krónikus és talán lépműtét kell... Tudtok valami gyógymódot? És a lépműtétről? 16/L
2010. jan. 11. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekemis volt hogy nagyonkevésvolt( kórházban voltam) talpamon bevérzések voltak,orromis elkezdett vérezni,de nagyon,nemtudták elállítani,elkellett sütni.Utánna infózióban kaptam trombocitát.én folyamatosan szedem a medrolt,igaz h nem erre(autoimmunbeteg vagyok)

15/L

2010. jan. 11. 10:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! én is autoimmun beteg vagyok, Crohn bélgyulladás az alapbetegségem. Priviben megadnád az msn-edet, mert jó lenne erről beszélni! Köszi!
2010. jan. 11. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!