Lehet valami bajunk a medencében széttört hőmérő piros anyagától?
Ma délután véletlenül széttörtem a hőmérőt a medencében (az hosszú történet, hogy hogyan). Nem tudom a vízbe került-e a piros anyagból, de mikor hálóval kiszedtem és a csempére raktam, folyékony anyag folyt ki belőle, aminek kellemetlen szaga volt. 1000% hogy nem higany volt,és benzol sem, mert az vízben oldhatatlan, de ez teljesen feloldódott benne (már ha került bele). Arra tippelek hogy valamilyen festett alkohol lehet, ezt a neten olvastam, és a hőmérő tulajdonságainál is azt írják, hogy rész alkoholt tartalmaz.
Egyébként ez az említett hőmérő: [link]
Régebben kishúgom fürdetésénél használtuk, mikor pedig már nem kellett a medencébe tettük...
Aki valamennyire jártas ezekben a dolgokban mit javasol ? Cseréljük ki a vizet, vagy nem számít ha belekerült az a piros cucc ? Egyébként a medencében van klór és algaölő, nem tudom ez számít-e valamit, de azért leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!