Szappan vs. Folyékony szappan. Melyik a jobb?
Én jobban szeretem a "bio" szappanokat. Folyékony szappanok nekem mind-mind szárítják a bőröm. Gyárban ahol dolgozom kapjuk a Dalan szappant, annak megnéztem az összetevőit, egyik se káros! Én bőrömnek az a legjobb, igaz pár hétig száraz volt a bőröm, de utána teljesen jó, nem száraz, nem viszket, nem kérges meg pikkelyes és még ki tudja milyen bőrproblémák vannak, ez nekem nincs. És érdekes, de szőrbenövésem sincs azóta sehol rajtam. Ezek a mai szerek adalékanyagai tartalmaznak mindenféle rákkeltő anyagot ami szőrbenövést, bőrirritációt okoznak. Ez nem. És a "bio" szappan sem amit gyógynövény vagy bioboltokban lehet megvenni.
Dalan szappant meg Auchanban láttam 69 vagy 79 Ft-ért.
Kényes bőrű vagyok, de én evvel vagyok a legjobban megelégedve.
2-es vagyok.
Amióta áttértem ezekre azóta az arcom is szép tiszta, pedig állandóan tele volt pattanásokkal! Pedig rég nem vagyok tini.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!