Ez mi lehet? Csak éjszak jön ki rajtam.
Figyelt kérdés
Bedugul az orrom,de mindig csak az egyik oldala...nem fáztam meg! Reggelre kidugul,de minden éjjel ez van..Lehet hogy allergiás lennék valamire? Vagy mitől van ez? Ha ez számít,15 éves vagyok.2014. júl. 29. 01:12
1/6 anonim válasza:
nekem is van ilyen, de csak ha a bnőméknél, vagy barátomnál alszom, akik egy környéken laknak
szerintem ott légszennyezettebb a levegő, vagy szárazabb, a lényeg, klíma függő
ellenőrizhető ez lehet e nálad, ha amondjuk máshol alszol pl mamádnál aki nem arra lakik, vagy ilyesmi. ha ott nincsenek ilyen tüneteid, egyértelmű, hogy az ottani levegő, vagy poros, vagy száraz, arra még nem jöttem rá
2/6 A kérdező kommentje:
*éjszaka...francos telefon..><
2014. júl. 29. 01:23
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet hogy igazad van mert most éppen a mamàmnál vagyok :D
2014. júl. 29. 01:27
6/6 A kérdező kommentje:
Ott dugul be csak, meg Pesten is..
2014. júl. 29. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!