Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hajhullás. Mi lehet a megoldás?

Hajhullás. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

1,5 évig pánikbeteg voltam, és ennek hatására erősen elkezdett hullani a hajam, főleg fejtetőn vehető észre.

Most már(pánik-téren) minden rendben,a gyógyszert is hamarosan elhagyhatom,ami nem is baj, mert szerintem attól hullik a hajam.

Valakinek van ilyen téren tapasztalata? Vagy véleménye?

És mi lehet a megoldás?

2010. jan. 10. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire tudok segíteni, de nekem is hullik a hajam, de mivel anyu pajzsmirigyes ő arra gondol, h ott lehetnek problémáim hamarosan megyek orvoshoz és akkor minden kiderül! Amúgy nem kened semmivel?, mert nekem a bőrgyógyász végül is írt fel egy oldatot és az elég jó bár hullik még, de nem annyira, mint amikor elkezdődött!
2010. jan. 10. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Kb. egy hónapja voltam bőrgyógyásznál, egy sampont meg egy hajszeszt írt fel, de még semmi változás, és nem nagyon bízom benne, hogy segíteni fog. Már én is kivizsgáltattam magam mindenre, de rendben vagyok.

Remélem nálad is oké lesz minden.

2010. jan. 10. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Forcapil kapszula. Pár hónapig szedni kell, mire mutatkozik a hatása, de nem marad el. Egy ismerősöm ajánlotta a páromnak, és nála is hatásos volt.
2010. jan. 10. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor kívánom, hogy te is minél hamarabb rendbe gyere mivel már én is túl estem minden vizsgálaton fogorvos, nőgyógyász, bőrgyógyász semmit nem talált ezért hát már csak a pajzsmirigy gondozó van hátra majd februárban, mert akkor kaptam időpontot remélem ott már segítenek! v kiderítik, hogy mi a probléma!
2010. jan. 10. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! :))

Utánanézek és ki fogom próbálni!

2010. jan. 10. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Paróka.
2010. jan. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!