Szerintetek miért lesz valaki antialkoholista? Az antialkoholisták között több a férfi vagy a nő?
Ez alatt valóban azt értem, aki tényleg soha semmit nem iszik. Bár ahogy látom 1000-ből körülbelül 1 ember ha van ilyen. Lehet nem jó kategóriába posztoltam a kérdést, de ha társasági élethez teszem akkor rögtön jönnek a leszólások.
Férfiként azért döntöttem antialkoholizmus mellett, mivel elviselhetetlennek tartom még a szagát is. Egyszer kóstoltam talán meg, kínszenvedés volt. Erre rögtön mondták, hogy nyámnyila vagyok. Ha ettől az vagyok, hát istenem, nem baj.
Szerintem ez egyáltalán nem nyámnyilaság. Mindenkinek joga van saját maga eldönteni, hogy mivel él és mivel nem. Az nem "tökösség", ha valaki rendszeresen a sárga föld alá issza magát.
Valaki azért nem iszik, mert családilag rossz emlékek fűzik hozzá, valaki azért, mert tiltja az életmódja vagy a vallása, valaki szimplán azért, mert nem szereti. Nincsen ezzel semmi baj.
Hat aki nem birja az ne igya, egeszsegere.
Nem kenyszer a disznotor :)
Egyebkent (ez persze azokra vonatkozik akik elotte tul sokat ittak) szerintem nem ahhoz kell akaratero hogy egyaltalan ne igyon valaki. As siman a masik veglet.
Ahhoz kell az akaratero, hogy ha alkalom van ra megigyon par poharral, es meg tudjon allni ott. A kozeput. Az a legnehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!