Félek a hányás-hasmenés vírustól, hogyan lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és félek tőle.. Tudom, rövid ideg tart, nem kellemes, de túlélhető, stb, de mégis.. Anyukám óvodában dolgozik, és tegnap hazajött hányinger és hasmenés panaszával, azóta diétázik, de "csak" a hasa megy, de folyamatosan hányingere van.. Félek, hogy megfertőződöm :(2014. júl. 28. 10:49
1/1 anonim válasza:
Nem sok értelme van olyanon aggódni, ami még meg sem történt. Ezt bárhol elkaphatod: tömegközlekedésen, boltban, szórakozóhelyen... Nem túl kellemes, de túlélhető. Kisgyerekeknél vagy legyengült, beteges szervezetnél vannak veszélyei, de egy egészséges fiatal szervezet szerintem simán átvészeli.
Szóval, fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!