Ki hallott a K-17 vírusról? Szerintetek létezhet ez a vírus?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 14:36
1/8 anonim válasza:
nincsen ilyen, kérlek ne találj ki új vírusneveket.
2/8 anonim válasza:
és mindjárt jönnek, hogy oltsák be az iskolásokat. A H1N1 is egy nagy business. Azelőtt meg a madárinfluenza. Ne higgyél már a TV-nek.
3/8 A kérdező kommentje:
TV-nek?? vagy annak, hogy valójában létezik ez a vírus! Mert sajna el kell keserítselek benneteket létezik ez a vírus! És ha körül nézel a neten akkor találsz is róla anyagot! csak nem magyarúl
2010. febr. 28. 20:40
4/8 anonim válasza:
el sem tudod képzelni, hogy hány vírus létezik, és az egésznek ilyen tudományos neve van. Ha meg tudod, hogy van és olvastál is róla, akkor mi a kérdés?
6/8 anonim válasza:
én olvastam erről!2000 környékén jelentetek sok hajléktalan eltűnését az USA-ban és Oroszországban.Valami összefüggést találtak az eltűnt emberek és egy kutatóintézet közt.Kiszivárgott a legején még hogy valamiféle "virust" vagy ugymond gyógyírt teszteltek...szerintem ennyit elég is mondani róla!néhány év után 2004-ben egy ember aki a kutatócsoport tagja volt beszámolt az egyik sajtó előtt mik történtek:"ugymond embereket változtattak át egy K17 nek nevezett szerel"! ugyanebben az évben az egész történetet törölték az internetről meg kűlönféle helyekről...
7/8 anonim válasza:
A vámpírok alkonya című filmben is benne volt ez a történet.. az ADIS- ellenszerét.. keresve... kifejlesztettek egy ilyen virust a tudosok szerint.. szándékos volt de előlük eltitkolták.. aztán.. a film alapján az egyik.. ezzel foglalkozó munka erő is megkapta a vírust .. majd addig.. hajtotta őket még bosszút nm állt!! Mondjuk a film elején közlik hogy valós a történet legalább is a vírus részéről !!
8/8 anonim válasza:
Ja, én is hallottam erről a vírusról, tudomásom szerint yoda és a lokneszi szörny kotyvasztotta dexter laboratóriumában, asszem még az aktívba is bevonták, de nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!