Nem ismerem fel az embereket. Mi erről a vélemény?
Nem vészes annyira, például azokat, akikkel többször találkoztam már, szinte mindig felismerem. Például osztálytársak, tanárok, barátok, családtagok...
Olyanokkal van gond, mint Pl.: egy eladó, egy barát barátja, tanfolyamról ismerősök (Havonta egyszer van). Függetlenül attól, hogy szimpatikus-e az illető. Akikkel jól elbeszélgetek elsőre, akár 15-30 percet, őket sem ismerem fel feltétlenül legközelebb. (Mindig szólok is, hogy nem b.nkóságból nem köszönök rá majd a jövőben)
Kivételek talán azok, akiknek nagyon jellegzetes, nem mindennapi vonásaik vannak.
Kitaláltam magamnak egy viszonylag jó módszert, cipőkhöz próbálom őket kötni, egy emberhez 4-5 cipőt is meg tudok jegyezni :D
Van valakivel még így? Nagyon furának számít?
Onnan jutott eszembe, hogy néhány hónapja állatorvoshoz vittük a kutyát és ma ismét kellett. Testvérem is velem volt, ő mondta utólag, hogy múltkor is ez az orvos volt, nekem pedig fogalmam sem volt róla, hogy ő most egy másik orvos-e, vagy a múltkori...
Nem kell ezzel neurológushoz menni, sokan vannak így és nagyon gyakori, hogy cipő alapján ismerjék fel az illetőt.
Én is így vagyok vele.
A neurológus az aki esetleg tud segíteni abban hogy ne csak cipőről ismerj fel népeket.
Nem halsz bele ha nem mész el, de elszalasztod a lehetőséget hogy jelentősen javíts azéletminőségeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!