Miért vannak ezek a kiütések, amik nagyon viszketnek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk strandon, ami igazából gyógyfürdő. Szóval , miután végeztünk a strandolással gondoltam minek lezuhanyozni?! Egész nap fürödtem, jó vagyok én így. És estére a térdemtől a bokámig, mind két lábamon apró piros kis kiütések vannak, amik ISZONYÚAN viszketnek. A vádlim, az egész lábam a térdemtől a bokámig. Már a fenekem felett a hátam alja is viszket mint állat.. Bekentem testápolóval, attól is úgyanúgy viszket még ma is . Mitől van ez?? Előre is köszönöm a normális válaszokat.!2014. júl. 20. 13:00
1/3 anonim válasza:
Velem is ugyanez történt, de mindig így járok, ha gyógy-, vagy élményfürdőbe megyek. Nekem a klór meg a víztisztítók irritálják a bőrömet, lehet hogy neked is ez okozza. A pöttyök egy, másfél hét után elmúlnak.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)) ès mèg meddig fog viszketni
2014. júl. 20. 13:27
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)) ès mèg meddig fog viszketni,??://
2014. júl. 20. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!