Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni mert túl...

Nem tudok aludni mert túl hangos a zene a közelben?

Figyelt kérdés
Igazából nem a közelben, hanem egy jó 2-3 km-re valami hülye fesztivál van, ami 4 napos, és tegnap kezdődött. A gond csak az hogy a mélynyomó hangja (folytonos tuc-tuc-tuc) behallatszik ide is, és annyira irritál, hogy nem tudok tőle aludni. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mivel tudnám bedugni a fülem vagy akármit tenni annak érdekébe, hogy ne halljam, mert már nem birom idegekkel?

2014. júl. 18. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Akkor nincs mese el kell menni és bulizni egyet :D
2014. júl. 18. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
Én ilyenkor zenét hallgatok, hogy ne halljam. Amit szeretek, arra gond nélkül el tudok aludni :)
2014. júl. 18. 22:58
 3/3 anonim válasza:
100%

Szia,

Nekem is egy hasonló helyzetem volt nemrég...

Alattunk a k rva kocsmába már hajnal az alkoholisták nyomatták az agyf.sz disco zenét, de k .rva hangosan, már többször is lementem szólni, hogy hagyák abba, de ennek ellenére is ugyanúgy hangosan ment a ''zene''...

Egyszer rendeztek egy kisebb bulit, a bulijuk kissé eldurvult...összetörtek néháy széket, a zene olyan hangosan ment, mint addig sose volt anyira hangos, a baránnőmmel nem tudtunk aludni, elegem lett, szóltam nekik, hogy ku.soljanak be, mert már ez csendháborítás...erre még hangosabb lett a ''zene'' erre kihívtam a rendörséget, ők elcsendesítették őket :D már egyszer se hallom az oká.dék zenéjüket. Neked azt tanácsoloj, hogy ha nem ku.solnak be este 10 után akkor tenyél egy bejelentést a rendörségnek! Este 10 után ez már csendháborításnak minősíthető. Remélem segîtettem, bocs a helyesírás inhibákért, telefonon írtam.

24/f

2014. júl. 20. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!