Nem tudok aludni mert túl hangos a zene a közelben?
Szia,
Nekem is egy hasonló helyzetem volt nemrég...
Alattunk a k rva kocsmába már hajnal az alkoholisták nyomatták az agyf.sz disco zenét, de k .rva hangosan, már többször is lementem szólni, hogy hagyák abba, de ennek ellenére is ugyanúgy hangosan ment a ''zene''...
Egyszer rendeztek egy kisebb bulit, a bulijuk kissé eldurvult...összetörtek néháy széket, a zene olyan hangosan ment, mint addig sose volt anyira hangos, a baránnőmmel nem tudtunk aludni, elegem lett, szóltam nekik, hogy ku.soljanak be, mert már ez csendháborítás...erre még hangosabb lett a ''zene'' erre kihívtam a rendörséget, ők elcsendesítették őket :D már egyszer se hallom az oká.dék zenéjüket. Neked azt tanácsoloj, hogy ha nem ku.solnak be este 10 után akkor tenyél egy bejelentést a rendörségnek! Este 10 után ez már csendháborításnak minősíthető. Remélem segîtettem, bocs a helyesírás inhibákért, telefonon írtam.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!