Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fontos! Egy játszô téren a...

Fontos! Egy játszô téren a focipályán ma fociztunk az egyik haver egyéb manőverel a nyakamba ugrot és én ettől megrogytam azóta fáj a csípőmnél és a nyakam fáj szinte ha mek akkor. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fontos! Egy játszô téren a focipályán ma fociztunk az egyik haver egyéb manõverel a nyakamba ugrot és én ettõl megrogytam azóta fáj a csípõmnél és a nyakam fàj szinte ha mek akkor fáj ha meg bele fekszem az ágyamba akkor nm fáj. Segítség mit csináljak menjek be az ügyeletre? Vagy hagyjam majd elmúlik? Lehet cak ideg mit tegyek??? v? Nem akkarok lebénulni!?
2014. júl. 18. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ügyelet nem fog kelleni, csak ha a végtagokban érzészavaraid vannak vagy lebénulsz, de ha hétfőig nem múlik el, akkor hétfőn reggel ambulancia.
2014. júl. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!