Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől szúr a bordám és a...

Mitől szúr a bordám és a köldököm között az oldalam? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ma bicikliztem 7-8 km-t. Nem hinném hogy attól.. Megjönni még nem fog, mert 5.-én múlt el... Mondjuk mivel hónap végén jön meg és átviszem másik hónapra, akkor lehet hogy csak "jelez" ? Mitől szúr ? A jobb oldalamon érzem.. Holnap szerintetek még elmehetek strandra??:// Előre is köszönöm a normális válaszokat:)!

2014. júl. 18. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet menstruációs fájdalom, ha a menstruációd ilyen fájdalom szokta jelezni / kísérni.

A jobboldalon található a vakbél is, a fájdalom vakbélgyulladás esetén is lehetséges, de mivel a köldököd felett van a fájdalom, nem hiszem hogy a vakbél lenne a bűnös (mert az a köldök alatt van).

Szerintem a biciklizéstől lehetséges. Ez attól függ, hogy rendszeresen vagy rendszertelenül vettél-e levegőt és hogy milyen gyakran szoktál biciklizni, mennyire vagy hozzá szokva a 7-8 km-es biciklizésekhez.

2014. júl. 18. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.. Nem, menstruációnál nem szokott ilyen szúró érzés jelentkezni.. Előfordulhat hogy a biciklizéstől, mert ugye ma dög meleg volt, gyorsan próbáltam tekerni hogy minél előbb haza érhessek, közbe beszéltem is a nővéremmel, szóval lehet hogy ettől... Már ittam egy No-spa-t és csak egy icipici fájdalmat érzek, szerintem az kipihenem reggelre.:)))
2014. júl. 18. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha beszélgettél akkor mindenképpen azért van. Egy kis levegő szorult oda. Holnapra elmúlik. :)
2014. júl. 18. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
már elmúlt. köszönöm a normális válaszokat:)))
2014. júl. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!