Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szinte biztos...

Mit tegyek, ha szinte biztos vagyok benne h az egyik osztálytársam aszperger-szindrómás?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen olvastam róla, és szinte minden jellemző illik rá... Mondtam másoknak is, egyetértettek velem, de amikor a lánynak megemlítettük, egyszerűen lehlyézett és elment. Egyébként kedves, régebben és is jóba voltam vele, de azért igazi barátok sose voltunk... talán egyszer úgy két hétig... Pedig azt is olvastam, h az Aszperger-szindrómás általában maguktól rájönnek erre.
2010. jan. 8. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az, úgyis orvoshoz viszi a családja diagnózisért, nem a te dolgod.
2010. jan. 8. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy nem az én dolgom, de ő nagyon sokáig barátjának tartott negem (mármint a maga sajátos módján), és eléggé zavar hogy mintha folyton rosszul érezné magát... és van egy olyan érzésem hogy a családjával nem igazán jön ki jól.
2010. jan. 8. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Kedves? Amennyire én tudom, az Asperger szindrómásokra legkevésbé a kedvesség jellemző... :)
2010. jan. 8. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nekem is van, de nincs depresszió vagy bármilyen szenvedés a tünetei között.
2010. jan. 9. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tehetsz érte? Fogadd el úgy, ahogy van.
2010. jan. 9. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:

jó napot!

te-vagy őn nem ismerem a korodat! két évvel ezelőt feltettél egy kérdés mi szerint lehet hogy az egyik osztálytársad aszperger szindromás! Szerintem meg olyan mint én és rajtad keresztül akarom felvenni vele a kapcsolatot! ha már nem tartod a kapcsolatot vele akkor is válaszolj kérlek!

2012. ápr. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!