Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég csúnya zúzódások eltűnnek...

Elég csúnya zúzódások eltűnnek nyomtalanul 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire csúnya,de a hideg borogatás,és különböző krémek sokat segíthetnek.
2010. jan. 8. 21:44
 2/8 A kérdező kommentje:
3db nagyjából 10cm hosszú, 2-3cm széles foltra gondolok, jelenleg lila-zöld-kék-vörös színben pompáznak, és a lábamon vannak. Milyen krémek lennének jók rá?
2010. jan. 8. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi történt veled?
2010. jan. 8. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
én lioton géllel kentem autóbaleset után a biztonsági öv nyomait a mellkasomon és a nyakamon. nekem eltűnt, nemtudom mikorra, de tuti h 3 héten belül.
2010. jan. 8. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A visszérkrémekre rá van írva.hogy zúzódásra is ró.Ilyen pl a lioton(ahogy már írták)meg a plerudin.De szerintem a patikában is segítenek.
2010. jan. 9. 10:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kipróbálom a lioton gélt és a hideg vizes borogatást is! A történet kicsit ciki, egyszerűen megbotlottam egy igen meredek lépcsőn lefelé jövet és lezuhantam rajt... Már nem fájnak a zúzódások, de elég csúnyák, 3 hét múlva pedig szoknyás jelenésem van, és nem szeretnék úgy kinézni, mint akit összevertek. Még egyszer köszönöm a segítséget!:)
2010. jan. 9. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok: Biztos hogy ez történt?
2010. jan. 9. 15:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggodalmat, de tényleg csak ennyi:) Sajnos kétballábasnak születtem, még egyszer köszi a tippeket!:)
2010. jan. 10. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!