Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen gipszben lenni?

Milyen gipszben lenni?

Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt, most egyik barátomnak van és mindenki azt mondja milyen rossz. Miért rossz? Tényleg nehéz a gipsz? És milyen érzés,ha rajtad van?

2014. júl. 16. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Rossz. Meleg. Nyáron különösen.

Most azt nem mondom, hogy próbáld ki, mert emiatt ne törd el semmidet(azzal tönkremegy a nyarad), poénból meg senki nem fog begipszelni semmidet.

Nekem csak a lábam volt eltörve és emiatt 9 hétig begipszelve(3 hét fekvő+6 hét járógipsz).

Sz*r volt.

2014. júl. 16. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem most van a 3. gipszem combom tört el gördeszkázás miatt, műtötték aztán most az egész lábam gipszbe van lábujjamtól derékig ez rossz mert egyáltalán nemtudok felkelni meg meleg is. Kezem 2x volt gipszben abban annyi jó volt h mindeni rajzolt rá meg suliban is sokmindent nem kellett miatta csinálnom :D 12/f
2014. aug. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!