Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet? (belső szervi;...

Mi bajom lehet? (belső szervi; lent)

Figyelt kérdés
Szóval hétfőn, vagy kedden nagyon görcsölt a hasam, és hasmenésem volt, de nagyon fájt a végbelem mikor hát... a mellékhelységben voltam, aztán azóta meg nem volt "nagydolgom". A beleim össze-vissza csavarogtak, ez akkor nagyon fájt, ma már csak egy nagyon minimális mértékben éreztem, de semmi komoly. De nagyon félek, mert hát ettem azóta, viszont, mint már mondtam már néhány napja nincs székletem. Eléggé stresszes vagyok. Mi a baj?? Nagyon félek. 17/L
2010. jan. 8. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mi bajod lehet, de a leírtak után szerintem nem lenne gond ha elmennél orvoshoz, az a biztos.
2010. jan. 8. 14:30
 2/7 A kérdező kommentje:
És egy hashajtóval bepróbálkozhatok?
2010. jan. 8. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ha ugyérzed hogy márkeletvolna vécézni akkor igen nem szabad gyüjtögetni a székletert nekem ha 2napig nics lehet hogy soka ezel kinevetnek de engem az nem érdekel beöntés csinálok és zuuu kijön asztán nyugota fekszek le ijen eset lehet hogy havonta elöfordul hogy felborul a bioritmus pl késöb érek haza a szokotnál és hijába van ott a vécé nem akkar jönni na ekkor segitek magamon, ha van kérdésed irj vagy nagyszüleidet kérdezd mert a mai emberkék csak a tabbletának hisznek kérdezem én töled mit tesz egy tableta a már megkeményedet ,kiszáradt ürülékedel a vastag bél utolso 3 dába, de ha sikerül legalább 1-2 deci lanygyos szappanos vizzet alorol bejutatni a szappantol jobban csuszik a víz pedig probálja oldani azért iram le igy hogy megérsd gyerekeknek is szoktam ha viszamarad a székletük,tt.zl.
2010. jan. 8. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát kellett volna szerintem, de így nem érzem szükségét... olyan hát olyan mintha nem lenne semmi. Csak mondom, azóta már ettem, szóval ez így kicsit érdekes...
2010. jan. 8. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
3-4 napja nem voltál wc-n... Szerintem egy hashajtót bevehetsz, de ne vidd túlzásba. De továbbra is javaslom az orvost.
2010. jan. 8. 18:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, kösz a válaszokat. itthon azt mondták, hogy még várjunk az orvossal... de mondjuk félek is oda menni, mert ha olyat mond, én nem tudom mit csinálok...
2010. jan. 8. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
ha egyszer eszel akkor szarni is kéne elakat a stékleted egy kisebb menyiségü beöntésböl még nem lesz bajod leg föjeb csak az távozik de ha igy sincs székleted csakelkel mened orvoshoz legaláb hogy láson téged ,tt.zl.
2010. jan. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!