Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez a naptól van vagy mástól?

Ez a naptól van vagy mástól?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt voltunk strandon. Nem nagyon volt árnyék, de szerintem kellemes volt az idő, fürdéshez talán egy kicsit hideg (egyszer mentem be a vízbe, de pár perc múlva ki is jöttem). Utána elmentünk kalandparkba. Ott elkezdtem enyhén szédülni, ilyen nyomást éreztem a fejemben, meg enyhén émelyegtem, de azt hittem, csak a tériszonyom miatt. Akkor aznap ki voltam nyúlva, étvágyam sem volt. Gondoltam, hogy mert kifáradtam, de még mindig nem múlt el, most még kellemetlenebb is (túlélhető, csak rossz érzés). Szívem szerint most egy hétig csak aludnék és semmit se csinálnék. Ez lehet a menstruáció "utóhatása" is (pont a fürdős nap volt benne az utolsó) vagy inkább a napsütés miatt van? Hétfőn megyek nyaralni a Balcsira, addigra elmúlik?

2014. júl. 12. 16:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!