Az aranyér magától elmúlik? Fontos.
Figyelt kérdés
Szerintem aranyerem van néha bele szur de nagyon ritkán és végbelmben egy kituremkedést érzek 14 éves vagyok ! Elmulik magától ???2010. jan. 7. 18:34
1/8 anonim válasza:
Felnyúlsz és úgy érzed,vagy kívülről látható helyen van?
2/8 anonim válasza:
Nezd meg tukorrel, valoszinuleg tenyleg az, de 90% ban magatol elmulik. Csoki, banan, ilyesmik tiltolistan, egyel sok rostot, joghurtot, par het alatt visszahuzodik. Ne piszkald. Esetleg ha van otthon svedcsepp, egy vattara tegyel egy kicsit, es egy pillantig tartsd oda. Egy kicsit csip, de gyogyitja.
3/8 anonim válasza:
Figyelj, vegyél a patikában HEMORID végbélkenőcsöt, kb. 500 forint, és az két hét alatt elmulasztja.
4/8 A kérdező kommentje:
Tuti elmúlik magátóll ??? bekentem egy kenőcsel még apumé volt ! Jó ráá ???
2010. jan. 7. 18:55
5/8 anonim válasza:
Az aranyér ha egyszer kijött, nem múlik el, csak visszahúzódhat és tünetmentes lehet. Sokféle krémet és kúpot lehet kapni rá, amik enyhítik a tüneteket.
6/8 anonim válasza:
Így igaz, ha egyszer kijött, nem múlik el, max. tünetmentes lesz. Sok minden okozhatja, pl. székrekedés miatti erőlködés... de általában az örökölt gyenge kötőszövetek a magyarázat. Nálam kb. 5 éve jött ki, 2 évig nagyon rossz volt, aztán szinte magától visszahúzódott, azóta nagyjából tünetmentes. Durvább esetekben műtétre is sor kerülhet, ám - mivel nem a kiváltó okot szüntetik meg - az esetek többségében kiújul az aranyér. A rostban gazdag étkezés mellett szerintem segít a mozgás is, gyógynövényes ülőfürdők, és mindenképp tanácsos elmenni proctológushoz, mert egy fájdalommentes végbéltükrözéssel megnézi és megállapítja, hogy mennyire súlyos a helyzet, és ennek megfelelő kezelést tud ajánlani. És fel a fejjel, népbetegség...
7/8 anonim válasza:
belül van vagy kivül és hogy nézki mihez tudod hasonlitani mitörtént veled elöte mit csináltál sokat keményet kakiltál ijenek amit megatál abol nem lehet kimondani hogy mej tipusu arany ered van ,tt.zl.
8/8 anonim válasza:
nekem is hasonló problémám van, nekem sokszor szokott szorulásom lenni, és egyik wc-zés után jött elő.. és azóta nem tudom mit kezdjek vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!