Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki prostizik, az tényleg nem...

Aki prostizik, az tényleg nem adhat vért?

Figyelt kérdés

Pár éve rendszeres véradó vagyok, ám nemrég böngésztem át a részletesebben a feltételeit, és ott írták, hogy aki pénzért/drogért szexuális szolgáltatást vesz igénybe, az nem adhat vért.

Nem vagyok egy nagy prostizós, akkor is csak igényesebb lánykához megyek.

Nem mertem az orvostól erre rákérdezni a többiek elött, ha védekezek akkor sem lehet?

24f

2014. júl. 11. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából ez ott helyben, ha nem mondod, akkor nem derül ki.

Viszont később bevizsgálják a véredet, és ha a prostizásból származó betegséged van, akkor nem használják fel, ha nem megsemmisítik.

Magyarul, adhatsz, de lehet, hogy nem használják fel.

2014. júl. 11. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, mert erre nyilván rá sem kérdeznek.

Szerintem ez arra vonatkozik, hogy ha valaki óvszer nélkül szexel és prostihoz jár, annak elég nagy rá az esélye, hogy valamilyen baja van. A drogosoknál meg, aki pl. használt tűt használ, az is gyorsan elkaphat valamit.

De a vért megvizsgálják felhasználás előtt, és jelzik a véradónak is, ha valamit találtak.

2014. júl. 11. 10:50
 3/7 anonim válasza:
92%
Én még nem hallottam ilyenről pedig rendszeres véradó vagyok. Amúgy ne nagyon reklámozd hogy k*rv@zol, ez undorító. Reménykedj hogy nem kaptál el semmi nyavalyát.
2014. júl. 11. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha csak rendszeresen váltogatod a szexuális partnereidet, akkor is kérik, hogy ne adj vért.

Ha prostit (vagy nagyobb ri.bancot) nem csak gumiban dugsz, hanem nyalsz is, akkor előbb-utóbb valamit tutira benyalsz (chlamydia, HSP, HPV fertőzöttek fele-háromnegyede tünetmentes).

Ettől függetlenül még mindig a véradással tudod legdiszkrétebben megtudni azt, hogy van-e nemi betegséged vagy sem.

2014. júl. 11. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
7%
#3! Miért nevezed undoritonak a prostizást? Milyen magas erkölcsi szinten állsz, hogy ezt teheted? Ne itélj el másokat!!!!!
2014. júl. 11. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

5. Nem én írtam, hogy undorító a prostizás, no de kérlek.

Miért is? Az elit ku -va mondjuk le tud tusolni, de az előző delikvens spermája még bent lehet blö... abba megy be a következő.

Az útszéli meg le se tud tusolni. Ott még a sz.pás is olyan, hogy az előző farka után veszi a szájába a másikat.

Hát ne mond, hogy nem hányinger. Ezért undorító a megcsalás is, meg a folyamatosan partnert cserélő ember. Gusztustalan.

Vért adni meg nem, nem kellene ha valaki kur.hoz jár. Nem kell kockáztatni.

Mi van akkor, ha már ott van a véredbe a nyavalya kezdeti még nem kimutatható állapotba? Akkor egy súlyos sérült vérátömlesztéssel megkapja a nyavalyát? Ha csak 1% esély is van erre, már nem érdemes vajba sodorni valakit. Gondolkodjatok már emberek.

2014. júl. 11. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Akk talán nem rúgnak pitsán ezért:)

Nem hinném hogy valamit elkaptam volna, mert nem nyalakodtam (bár piszkálja a fantáziám, hogy myen lehet) óvszer meg még nem szakadt ki.

Tudom nem egy gusztusos dolog a prostizás, de a barátnös dolog nem jellemző rám.

2014. júl. 11. 11:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!