Lehet alvászavarom van?
Fáradt vagyok, de amint odaérek, hogy alszok, nem tudok elaludni. Már kiskorom óta ezt játszom, hogy legalább még egy óra mire el tudok aludni. Mostanában viszont ez megerősödött, és pl. 9-kor alvás, akkor csak hajnali 3-kor tudok elaludni, és másnap meg már 7-kor fenn vagyok. Arra is gondoltam, hogy rengeteg energiám van, de fogalmam sincs hogyan vezessem le. Szerintetek alvászavaraim vannak, vagy ez természetes? Vagy van valami tippetek, hogy hogyan vezessem le ezt a rengeteg energiát? (Bár amikor meccsen voltunk-mivel röplabdázok-, és egyhuzamban kellett játszani 10órát s hulla voltam, de akkor se tudtam elaludni...)
13/L
Bocsi ha van helyesírásihiba, csak telefonon vagyok, és nem tudom úgy leellenőrizni..
lefekvés elõtt 2 órával már semmi szénhidrátot ne egyél... emellett, mit csinálsz az ágyban miközben nem tudsz elaludni?
én ha a tv-t nézem, akkor örökké ébren vagyok, ha a plafont nézem, akkor agyalok folyamatosan azért nem tudok aludni, viszont egy jó könyvvel nagyon jól be lehet aludni a hangoskönyvekrõl ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!