A sok maszturbálás tényleg rontja a látást?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy a maszturbálás károsítja a látást. Ez igaz?2014. júl. 10. 00:35
1/5 anonim válasza:
bocsi, az alsó sort nem tudom elolvasni...
biztos sokat maszturbáltam...
leírná valaki nagyobb betűkkel? :D
2/5 anonim válasza:
csak akkor ha maszturbalas kozben a masik kezeddel kinyomod a szemed. Komolyra forditva: nem tudok ilyen mellekhatasrol. Bar biztos meg lehetne nyakatekerten magyarazni miert mégis ;-) (szex kozben van aki szivinfarktust kap(ott), de azert a sok szex nem okoz annyi szivinfarktust, mint pl. a sok stressz. Azaz a szamitigep es mas kepernyok hamarabb rontjak el a latasod, minthogy az onkielegites tenne ezt ;-).
Ne aggodj biztos meg fiatal vagy. A szex nem rontja a latast, idovel atterhetsz ra...
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :-)
2014. júl. 10. 00:51
4/5 anonim válasza:
Nem rontja a látást, de butává teszi az embert. Maszturbálás helyett ha olvasnál akkor okosodnál egy kicsit, és nem tennél fel ilyen ostoba kérdéseket. Szóval a sok maszturbálástól ostoba lesz az ember egy idő után.
5/5 anonim válasza:
A látást nem hiszem, de viszont a koncentráló képességedet feltétlenül rontja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!