Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Help! Mandula műtét után mit...

Help! Mandula műtét után mit lehet fogyasztani? íjégkrémet ehet vagy nem, mert sok mindenkitől azt hallotam hogy ehet, de sokaktól azt, hogy nem

Figyelt kérdés
A barátnőmnek most fogják kivenni a manduláját. Tudnátok mondani olyan ételeket, italokat amiket biztos hogy ehet műtét után :)
2014. júl. 9. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Már elég régen vették ki nekem, annyira nem emlékszem.

Azt hiszem pépes dolgokat lehetett először enni, tejbegríz, levesek, krumplipüré. De ez csak pár nap, utána már lehetett mindent. Nekem először eléggé fájt, nehezen tudtam enni, de hamar rendbe jött.

Fagyit nem tudom. Túl hideget vagy túl meleget szerintem nem szerencsés. De a műtét előtt/után el fognak úgyis mindent mondani.

2014. júl. 9. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Bármit ehet, csak nem könnyű mert rohadtul fáj. De a jégkrém vagy a shake szerintem jó, azt leküzdi az ember akkor is ha fáj.
2014. júl. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!