17 éves korban már befejeződik a csont növekedése?
Figyelt kérdés
Én most 17 éves vagyok 163 cm magas.Nagyon fontos lenne,hogy magassabb legyek,már vagy 3 éve nem nőttem.Gondolom nem számít,hogy apukám 176 cm,mert már nem leszek akkora,igaz?Meg az is előfordulhat,hogy rosszul mértek,mert az orvosi vizsgálaton mértek csak 163 cm-nek.Otthon,és a gyerekorvosnál,pedig mindig 167-nek.Lehetek még 170 cm magas?2014. júl. 9. 09:23
11/19 A kérdező kommentje:
így,ha mondjuk ilyen nagyon izmos akarok lenni,és eljutok odáig,hogy 45-ös a karom(pedig az még nem is olyan nagy)olyan aránytalanul fogok kinézni,hogy az nem igaz,a rövid karjaim tiszta vastagok,mozoni nem lehet úgy rendesen.
2014. júl. 9. 09:56
13/19 anonim válasza:
nem aránytalan izmosításra gondoltam, hanem valami olyan sportra, vagy harcművészetre, ami ezt a pánikszerű kétségbeesésed is gyógyítaná, tudatformáló ereje révén. [A csöves csontok 16-19 közt még nyúlhatnak néhány centit.]
14/19 anonim válasza:
Többet kellett volna sportolnod
15/19 A kérdező kommentje:
most már mindegy nem,én azért ezt mondtam,mert olyan izmos szeretnék lenni
2014. júl. 9. 10:09
16/19 A kérdező kommentje:
de gerinc ferdülésem is van és az is jelent még egy pár centit,nem?Elkezdtem most jogázok is,ami jó rá,de azt is csak egy két hete kezdtem,meg szoktam edzeni is(funkcionális edzés)nem súlyzóval,mert az rossz a gerincnek,és azt már több ideje csinálom,mint a jogát,és el szoktam menni futni is.Az lehet,hogy az ilyen gerinc tornáktól kiegyenesedjen a gerincem,mert szerintem az is sokat jelentene,az biztos van egy 3 centi.
2014. júl. 9. 10:29
17/19 anonim válasza:
A jóga jó, örülök. Sokkal magasabb szinten fogsz választ kapni a gyötrő kérdéseidre a jóga révén, mint ahogy most gondolod. Gyakorolj.
18/19 anonim válasza:
Nem, csak akkor, ha ez a genetikai kódod. Én még 25 évesen is nőttem.
Nem, nem leszel akkora, mint apukád. Az már látszana.
19/19 anonim válasza:
szerintem nohetsz,az en tanacsom az,hogy aludj sokat,mert alvas kozben nosz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!