Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez a depresszió vagy valami...

Ez a depresszió vagy valami más? (Valakinek volt már ilyen)

Figyelt kérdés
Mostanába nem vagyok túl jól, azt érzem hogy majd meg fulladok ha több mint 5 ember van a szobába félek kimenni az uccára magányosnak érzem magam régen ilyen nem volt a sötétbe ülök minden nap és csak aludni van kedvem mert csak az ágy nyújt bisztonságot nem érzek semmit olyan mint hogyha most szakítottam volna egy olyannal akit nagyon szerettem pedig ilyen mostanába nem volt alig kapok levegőt mikor beszélek és és nem merek senkivel beszélni mit tegyek mert senkim nincsen akire számíthatok.
2014. júl. 9. 02:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem ez már előfordúlt.Négy hónapig tartott kb.Azzal foglalkozz amit szeretsz vagy szerettél.Kösd le a figyelmedet egy ideig.Ne foglalkozz azzal,hogy most így érzed magad.Nekem sincs senkim akire számíthatok és pont ettől a ténytől és gondolattól lesz tök pocsék az egész hangulatod.Ne töprengj ezen.Nem arról van szó,hogy nem érdemelsz meg barátokat.Csak nagyon rossz az élet színterei,vagyis aligha lehet barátokat szerezni.Kösd le a figyelmedet olyanokkal amiket szeretsz és próbáld jól érezni magadat a bőrödben.Ha boldogabb leszel akkor már tényleg felbukkannak a barátjelöltek.Mivel ha szomorú vagy kívűl-belül,akkor nem mernek közeledni feléd és te sem mersz,mivel nem akarsz szomorú képet mutatni.

Az,hogy nem tudsz levegőt venni azt jelenti,hogy ezek a gondolatok és érzések felül kerekedtek rajtad.Biztos nagyon levertnek és gyengének érzed magadat (szó szerint ezért akarsz biztonságot.DE senki nem akar bántani vagy,hogy túl nagy elvárásaik lennének feléd)

Tényleg az elejétől kezd mindent és apránként folytasd.

Csináld azokat amik tényleg felvidítanak, először boldogítsd magad.Aztán ne félj kimutatni,hogy csak jól érzed magad. (bizony,ha egy kicsit kezded jól érezni magad,már félsz is kimutatni,na meg lehet,hogy valaki éppen akkor szomorít el téged,amikor végre egy kicsit tudsz mosolyogni)Végül hagyd,hogy ez a vidámabb érzés fogjon el és természetesnek érezd.

Remélem,hogy segítettem valamennyire. :p

2014. júl. 9. 05:51
 2/3 anonim ***** válasza:
lehetséges, rá kell venned magad a sportolásra, friss elvegőre, egészséges táplálkozásra, kevesebb sötétszobábankockulásraéjfélig. vagy hajnali háromig.
2014. júl. 9. 11:17
 3/3 anonim válasza:
Igen, ez az. De ne törődj bele. Most még menthető a dolog. Vagy ha nem érzel kiutat, akkor regisztrálj tumblr.com -ra. Az segíteni fog. Ha nem is sokat, legalább kiadhatod magadból az érzelmeidet. Bármi a baj, ne mondd el a körülötted lévőknek. Hülyén hangzik, DE ők nem érzik. Nem fognak megérteni. De küzdeni kell, hogy jobb helyre kerülhess.
2014. júl. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!