Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg méregtelenít, ha...

Tényleg méregtelenít, ha reggel olajat "rágunk",15-20 percig, utána kiköpjük?

Figyelt kérdés
Egy magazinban olvastam, hogy ha ébredés után ,növényi olajat forgatunk a szánkban, majd kiköpjük, méreganyagok távoznak. Próbálta már ezt valaki?
2010. jan. 7. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Na ez a baj a magazinokkal. Aki többet fizet, annak a hülyeségét írják le. Az olaj úgymond akkor "méregtelenít", ha pl zsíroldékony mérget fogyasztasz - szándékosan vagy véletlenül -, és az utána elfogyasztott olaj felodja, felhígítja, és a mellé adott hashajtó eltávolítja a méreganyag nagy részét a szervezetből. Az, hogy a szájad öblögeted olajjal, egy hatalmas hülyeség. Légy szíves, írd már le, melyik újság. És hogy milyen méreganyagok távoznak. ha érdekel az egészséges életmód, adok én neked szívesen tanácsot. A kóklerséget pedig tűzzel-vassal irtani kellene, nem pedig támogatni a médiának.
2010. jan. 7. 11:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj,le ne harapd már a fejem,mert megkérdeztem:) Hirtelen nem tudom melyikben olvastam, de ha nagyon érdekel utánanézek...Gondolhatod ,hogy nem a saját kútfejemből merítettem.Valami olyasmit írt még, hogy reggelre a méreganyagok nagy része a szájüregbe gyűlik össze..Ezért öblögetés után nem szabad lenyelni.Meg hogy több napig ,kúraszerűen kell végezni. Másnak vélemény róla?
2010. jan. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!