Nagyon nehéz az ébredés reggel. Mit tehetek a megkönnyitésért?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 07:14
1/6 anonim válasza:
a rendszeres sportolás sokat segít. legalábbis nálam bevált. reggelente könnyebben kelek és nem fáj minden porcikám.
2/6 anonim válasza:
Milyen értelemben? Rossz hirtelen ébredni, vagy fájó tagokkal ébredsz?
Ha a hirtelen felriadás az ok, akkor érdemes vekker helyett beszerezni egy ébresztőrádiót. Nem tudom, lehet-e még kapni.
Megfelelő hangerőre állítva kellemes.
3/6 A kérdező kommentje:
az a rosz,hogy hirtelen hang,fény,drasztikus...sajna ha nem valami drasztikussal próbálkozunk,akkor nem működik az ébredés...nem kelek fel csak félig és amit akkor csinálok,nem emlékszem rá mikor felkelek rendesen.
szegény párom miket kiál értem...:)
2010. jan. 7. 12:23
4/6 anonim válasza:
Menj el vérvételre... T4, Vas, lehet hogy valamid hiányzik... Ha nem, akkor a sportolás tényleg hasznos, és kerüld a rendszertelen alvást.
5/6 A kérdező kommentje:
voltam,de minden negativ....
2010. jan. 14. 14:27
6/6 anonim válasza:
Reggel az ágyban is tornázhatsz kicsit, majd javaslom nyisd ki az ablakot. Csi-kungot próbálrad már? Nyitott ablak mellett, lassan végzendő pár gyakorlat, így a lassú mozgás miatt nem szeged meg magad, mégis lendületbe hoz, kevés idő alatt. (Bíró Ica dvd-ről ismerem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!