Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a szívem, mitől?

Bálint Kovács kérdése:

Nagyon fáj a szívem, mitől?

Figyelt kérdés

Naponta füvezem, napi 2x,3x

Néha régebben még orrba is csináltam (speed)

most mintha úgy érezném hogy nincs miért élnem

nem tudok mit csinálni a szabadidőmben unatkozom.

nincs életkedvem azt érzem hogy kéne egy kis speed és megjönne a kedvem, mit csináljak segítsetek kérlek, :((((((

nincs kedvem élni inkább meghalnék mint éljek,úgy nem kell szenvednem, SENKISE fog írni tudom,Öngyilkos leszek ....:(

2014. júl. 7. 22:28
 1/6 anonim válasza:
Én írok neked. A füvezés az ember személyiségét is megváltoztatja. Ez már nálad függőségbe ment át. Semmire sem tudsz gondolni mint a fűre. Bocs a negatív válaszokért. De ha takarítasz meg 1 kis pénzt akkor menj el valahova tanulni vagy ahova akarsz csak az a lényeg hogy érdekeljen valami pl. engem nagyon érdekel a vágás/operatőrködés pedig csak ballagós vagyok még nincs is az informatikai anyagba amit én akarok, összeszedtem 1kis pénzt elmentem tanfolyamra (az a lényeg hogy érdekeljen valami). Vagy horgássz vagy barkácsolj valamit vagy csinálj olyat amiben sikerélményed van és akkor rögtön megjön a kedved és csinálod én így voltam a vágással (videóvágás). Meg ne légy öngyílkos mert az halálos bűn meg akkor elvesztegetted azt az x,y évedet mialatt tanultál boldog voltál a szüleiddel meg stb.
2014. júl. 7. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
túl sokat szívtál és előhozta ezt a mély depressziót. Hanyagold pár hétig, csinálj valami mást ahogy az előző írta.a speed-et meg felejtsd el
2014. júl. 8. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Nincs semmi ami érdekelhetne engem.

csak a marihuana,semmi más

a megspórólt pénzem is rá költöm mást nem veszek mert nem kell nekem semmi ... azért füveztem mert jó volt az az érzés de már az sincs, már bese üt nem érzem ... segítség

2014. júl. 8. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:

kezdetnek rejtsd el a neved, ha ez a rendes.

amúgy meg szerintem ne várd azt, hogy jó legyen létezni. egyszerűen hagyd, hogy történjék bármilyen is az. próbálj leállni. nem azért mert baj van vele, hanem mert már mindent láttál belőle. mintha a kedvenc zenédet addig hallgattad volna újra és újra, amíg már megcsömörlöttél tőle.

hagyj egy kis időt, amikor nem lesz semmi és nem baj, ha nem lesz jó. csak hagyd múlni az időt.

meg menj ki a szabadba kicsit. akár menj el kirándulni egyedül pl. de egy parkba is kiülhetsz kicsit. esetleg egy könyvvel. de nem muszáj.

2014. júl. 8. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
vegyél egy kutyát, menj el fürdőbe, biciklizzél. Találd fel magad.
2014. júl. 9. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom az volna a legjobb ha önszántadból bemennél egy elvonóba ! Aztán meg új életet kezdesz! Lesz egy kis kutyád vagy kismacskád! és felnevelted tanitgatod! Hidd el csodás élmény mikor látod a eredményt hogy az állat hogy viszonyul hozzád! :)
2014. szept. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!