Biztos hgy ez a pánikbetegség jele, vagy valami más?
Feltételezve, hogy pánikbetegségről van szó, kétpofára kell szedned az Omega-3 zsírsavat. Britt egyetemeken, de máshol is kutatták ezt és súlyos pszichiátriai betegségeket is (pl. ön- és közveszélyes skizofrénia) fél év alatt megszüntettek.
Törvény tiltja, hogy közvetlenül belinkeljem neked, de ez is segít:
Én a kopaszodásom miatt szedtem, arra is jó volt, megállította. :)
A pánikbetegséget csak úgy lehet "legyőzni" ha magunkba nézünk, végigkövetjük elménkben hogy mi a probléma forrása.
Nekem is pánikbetegségem van/volt, ráadásul elég rosszul jött össze ugyanis a létező összes tület összejött. Először azt hittem rákos vagyok (ez amolyan öndiagnózis volt, amiért jól le is tolt az orvos) és hogy meg fogok halni, ráadásul a nyugalmi helyzetben is előjött, tvnézés közben. Nem jó halogatni a küzdelmet, mert hatalmas életteret vesz el a pánikbetegség. 20 éves vagyok és nekem a meditáció, az új szokások felvétele és a szigorú időrendi beosztás segített.
korán mentem aludni, korán keltem (este 10kor ágyba, reggel 5kor kelés) ez mind segített. Most már jóideje teljes életet élek ismét, néha ugyan még szédelgek, de egyre ritkábban (és ez az egyetlen tünet ami maradt)
Korábban tüdőszúrástól, gyomorgyörcsökön át, koncentrációs problémák és homályos látás is közrejátszott. nagyon rossz, senkinek sem kívánom. mindenkinek jobbulást és egy kiegyensúlyozott életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!