Mit tegyek, hogy ne izzadjak ennyire?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve észrevettem magamon, hogy rettentően izzadok. Nem csak stressz, vagy mozgás hatására. Hatalmas izzadságfoltok jelennek meg a pólómon és irtó kellemetlen. Dezodort használok, persze ez csak az esetleges szagokat szünteti meg (sikerrel). De hintőporral is próbálkoztam, na az halottnak a csók. Semmi nem segít. Ez még a téli napokon is észrevehető volt. Nem gondolnám, hogy lány létemre ez normális. Sőt, egy férfinál sem lehet az.
17/L
2014. júl. 6. 09:18
1/3 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, aki szintén tini és nagyon izzadt. Semmi nem segített. Bement a gyógyszertártba és elmondta, ott kevertek neki valami cuccost ami megszüntette neki. Azt már nem tudom drága volt-e, mert nem mondta az árát.
2/3 anonim válasza:
Solutio antisudorica!:)
Viszont vigyázni kell vele, mert nagyon erősen szárítja a bőrt. Nekem fél év után elég volt max heti háromszor alkalmazni, mert kicsípte a bőröm.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!