Szerintetek drasztikusan sovány vagyok? 14 éves / 35 kg + Szerintetek jó iskola Kecskeméten a Kada Elek és hány éves a közgazdasági szak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 11:05
1/5 anonim válasza:
hallod a 8 éves húgom 35kg. menj orvoshoz vagy szedj fel pár kilót ez nem normális én 14 éves vagyok és 60 kg pedig nem vagyok túl magas se. az iskolát nem tudom.
2/5 anonim válasza:
14 évesen még nem tudsz helyesen írni. Ne válassz nehéz középiskolát...
3/5 A kérdező kommentje:
Miért mit nem írtam helyesen? Amúgy ennek mi értelme van, hogy ilyeneket kommentelsz?? -_-"
2014. júl. 2. 11:38
4/5 anonim válasza:
Szia:) Én 13 vagyok bár 155cm nem tudom te mennyi vagy és 40 kg :) Én már sovány vagyok.. :/ Szval.. A suli.. Hát..Erős..Nehéz bejutni,de bennmaradni is.. Matekból jónak kell lenned vagy ne menj oda.. ;) De am nagyon jó híre van! :)Én is oda akarok menni :) (8.-ba megyek)Melyikre akarsz angol vagy németre ott?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!