A kis szövődménymentes belső aranyeres duzzanat kezdetben megszüntethető?
Figyelt kérdés
Párnapja kezdődött orvoshoz fordultam nem volt vérzés semmi durva panaszom, megállapították hogy van egy kis belső aranyeres duzzanatom.Soha azelőtt nem volt semmilyen hasonló betegségem sem sőt eddig a legnagyobb gondom a megfázás volt így nagyon félek! Ugye kaptam gyógyszert és azt szeretném megtudni hogy ez megszüntethető tünetmentesen helyes kezeléssel ?2014. jún. 27. 04:30
1/2 anonim válasza:
Ha a helyes kezelés abból fog állni, hogy mindent megteszel a szorulás elkerüléséért, a végbélnyílásod tiszténtartásáért, akkor nagy rá az esély. Az aranyérre úgy kell tekinteni, mint a visszérre, mert az az aranyeres csomók a végbél és a végbélnyílás falában található vénatágulatok. Azokat az aranyereket, amelyek a végbélnyíláson belül maradnak belső, az azon kívülre kerülőket pedig külső aranyereknek nevezik. A neten sok cikket lehet ebben a témában találni.
2/2 anonim válasza:
nekem azt mondták hogy a sok mozgás és amit már írtak hogy minél tisztább legyen a végbeled.De nekem mondta ezeket az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!