Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez bőrbetegség vagy...

Mi lehet ez bőrbetegség vagy csak pigment folt?

Figyelt kérdés
a mellem alatt van egy kb 1 cm átmérőjű barnás színű folt ...olyan mintha megnyomta volna valami de ott van mindig..nem fáj nem viszket nem türemkedik ki....mivel olyan színe van mint a bimbóudvaromnak ezért gondoltam hogy 3.mellbimbó...ez eléggé érdekesen hangzik és tuti jönnek oltások de ez van :D szóval örülnék ha komoly válaszokat is kapnék :)

2014. jún. 26. 23:13
 1/7 anonim válasza:
Olyan barna foltom nekem is van néha. Nekem is kb ott, ahol neked. Menj be patikába és mondd, hogy folt ellen szeretnél krémet, kikevernek vagy adnak valamit neked, azzal bekened, 2-3 alkalom után el fog tűnni. Aztán később lehet, hogy előjön, stressz hozza általában elő.
2014. jún. 26. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
csak simán azt mondjam hogy bőrfolt elleni krémet szeretnék?
2014. jún. 26. 23:19
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

kb ilyen :p

2014. jún. 26. 23:21
 4/7 A kérdező kommentje:
[link] az előző nem éppen jó
2014. jún. 26. 23:22
 5/7 anonim válasza:
Orvos azért nem vagyok, nem tudhatom, hogy neked ugyanolyan foltod van e mint amilyen nekem volt. Igen, menj be a patikába és mondd el, hogy van egy kis pigmentfoltod, arra szeretnél folthalványító krémet. Csak aztán óvatosan kenegesd magad, tényleg csak a foltra tegyél a krémből.
2014. jún. 26. 23:26
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a segítséget! :)
2014. jún. 26. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább mutasd meg bőrgyógyásznak, mert én gombafoltnak látom. Döntse el doki, hogy mi ez, és mi kell rá.
2014. jún. 26. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!