Krisztina 17 kérdése:
Az én Kis fiamnak, a ball karján, van egy piros folt, hemangioma, amikor megszületett akor még nem látszot, rá kettö hétre vetünk észre, ha valakinek, Volt ijen, Az hova fordult? Vagy Mijen kezelést kapot?
Figyelt kérdés
A Kis fiam, Most juliusban lesz 8 hònapos, és nem tudom mit csináljak, vagy hogy hova forduljak,gyogyszeres kezelést kap, Február ota szedi, és Augusztusig kell, javult neki, de félek hogy,Augusztusig, nem fog neki eltüni a kicsi karjárol, akinek Volt ijen, vagy valami hasonlo, az kérem irja le,hogy mit csinált, vagy hogy Mijen kezelést kapot, hogy elmuljon2014. jún. 26. 15:40
1/2 anonim 

válasza:

a kisfiam egyben van, bal és nem ball és a kapott két t, de ami a legjobban szúrja a szemem hogy miLYEn. Bocs de hihetetlen hogy ilyen helyesirású embereknek van gyereke. Remélem eltünik a kisfiad karjáról.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nagyon ideges Voltam, és ezért irtam igy.
2014. jún. 27. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!