Orvoshoz kellene mennem ezekkel a tünetekkel?
Én a helyedben mindenképp orvoshoz fordulnék, mert írtad, hogy vannak tüneteid és nem kéne éppen ezért félvállról venni a dolgot. Az emelkedett pulzusnyomás(vagyis a szisztolés érték - diasztolés érték) sok mindentől lehet magasabb, pl. láz, pajzsmirigyzavar, vérszegénység stb. A pontos ok kiderítéséhez vizsgálatokra van szükség. Szóval irány az orvos. Amúgy meg, ha nem kedveled a jelenlegi orvosodat, akkor miért nem váltasz? Szabadon választhatsz bárkit. :)
Amúgy az a 122/36-os érték nekem elég gyanús. Biztos, hogy jó a vérnyomásmérőd?
1. válaszoló vagyok megint. Orvosnak elég ha annyit mondasz, hogy mostanában baj van a vérnyomásoddal, rossz a közérzeted stb (nagyjából azt mond, amit ide írtál). Ja és hogyha ez elmúlt két hét vérnyomás- és pulzusértékeit leírtad valahova, azt is vidd magaddal, mert az az orvosnak is sokat segíthet. De egy teljes vérképre mindenképp számíts, meg valószínű, hogy kardiológiára is ad beutalót.
Sok szerencsét, remélem nincs komoly gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!