Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szorulásom lenne?

Szorulásom lenne?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, rendszeresen eszem, de elő szokott fordulni, hogy 2-3 napig nem kell kaksiznom. Ha valamiért felborul a napi ritmusom, akkor néha még további is.

Ha pedig kell, akkor olyan is előfordul, hogy egy része kijön, de érzem hogy maradt még bent cucc, de akárhogy nyomom nem jön ki.

Egyébként semmilyen más tünetem nincs. Nem érzem magam rosszul, nem fáj a hasam vagy ilyesmi.

Ez már szorulásnak számít? Lehet tőle valami bajom? Mit ajánlanátok rá? Durva hashajtókat nem szeretnék szedni. Esetleg egy kúp ilyenkor? Ahogy látom a kúp is több fajta méretben létezik. Melyiket vegyem?

Aki használt már ilyet, mennyire kellemetlen a használata? Úgy értem maga a felhelyezés és amikor bent van milyen érzés? Fáj, csíp?

Bocsi, de mással nem szívesen beszélgetnék ilyenekről.

Köszi a válaszokat. :)

2014. jún. 21. 11:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!