Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinek valami ötlete van?

Valakinek valami ötlete van?

Figyelt kérdés
16/L Gerincferdülésem van,és rosszl alszom,mindig forgolódom mert éjjel is érzem hogy fáj a hátam!Nappal pedig ugyanugy,a hátam,a nyakam.Mit tehetnék? Ha párna nélkül alszok,és háton,az jobb?
2010. jan. 3. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Úszás, gyógytorna... ezt méga hülye is tudja, bocs!
2010. jan. 3. 21:07
 2/5 igabcsy ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy gerincferdülésed van, akkor azt valószínű orvos állapította meg. Mi lenne ha vele konzultálnál ilyen ügyben?

Tudod az a helyzet, hogy mi nem vagyunk szakemberek és egy ilyen dolog nem gyerekjáték.

Azt, hogy mi jó neked, mikor fáj jobban és mikor kevésbé azt Te magad érzed. Egyszerűen próbáld ki, és meglátod.

Az viszont biztos, hogy még egy egészséges embernek sem mindegy, hogy a napi 6-8 órát amit alvással tölt mennyire kényelmes fekvőhelyen teszi.

Azt hiszem nálad pedig fokozottan érvényes, hogy nagyon jól kell megválasztani a fekvőhelyed keménységét, ruganyosságát, az alátámasztását.

Egy jól megválasztott matrac biztosan sokat segítene.

Szerintem beszélj erről az orvosoddal, és utána a szüleiddel is, hiszen egy ilyen ágy, vagy matrac nem olcsó dolog.

De lehet, hogy a doki tud valami egyszerűbb praktikát is. Lényeg, hogy Te magad érzed mi jó vagy a nem jó a hátadnak és a nyakadnak.

2010. jan. 3. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Ahham.ki mondta h nemjárok?Senki.Meg azt se h járok.Nincs időm sajnos.:-S
2010. jan. 3. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 3. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyusz nekem is van gerincferdülésem, és amióta vettem a tescóban a fejem alá azt a speckó párnát, hogyis írjam le,hogy megértsd. Szivacs nyakpárnának hívják. A közepénél bemélyedés van. Nekem azóta sokkal jobbak az éjszakáim, mert tartja a nyaki gerincemet. Hidd el!és nem is drága!!!
2010. jan. 3. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!